Reiser

Sid ordenligt!

ergonomics8

 

Ligesom man skal passe på sine øjne, skal man jo også passe på sin krop – ryggen, benene, armene og så videre. Dermed sagt, det er vigtigt man sidder ordentligt i forhold til bordet og skærmen. Benene skal have en 90 grader bøjning, på den stol du sidder, har du ikke det, bør du bede om en fodskammel. Armene skal på samme måde have et knæk på 90 grader, når du placerer dem på bordet, hverken mere eller mindre. Og vigtigst af alt, så skal du have en afstand til skærmen, som ikke overstiger 90 centimeter, det afhænger jo egentlig også af, hvilken bogstavstørrelse du vælger. God arbejdslyst.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>