Reiser

Regn, regn, regn

Så kan man vist roligt sige at efteråret har nået Danmarks grænser… Det har regnet HELE dagen her hos mig.. Faktisk har jeg normalt intet imod regn, men lige idag havde jeg virkelig håbet på, at jeg kunne få lov til at kigge lidt på min bil udenfor i lækkert efterårs solskin. Jeg måtte dog nøjes med en støvet garage, skæret fra min gamle lampe og lyden af regnen der trommede på taget… Ikke at det ikke var hyggeligt – men når nu man havde en anden ide i hovedet, var det altså en lidt sølle trøst. Heldigvis nåede jeg dog at få alle mine nyindkøbte bildele monteret..

På en hvilken som helst anden regnvejrs dag, havde jeg nok valgt at gå en tur med støvler og regntøj. Jeg elsker duften af regn, og følelsen af at føle sig nærmest helt gennemblødt for så at komme ind i varmen og nyde en lækker kop kaffe. Min favorit kaffe for tiden er Ngoro-ngoro mountain coffee.. Den er intet mindre end fantastisk!!! Den kan købes flere forskellige steder – bla. hos baresso eller Johannes i Tønder. Til kaffen holder jeg desuden af at nyde en hjemmebagt gulerodsbolle med hjemmedyrkede gulerødder(hvis jeg har nogle liggende selvfølgelig)…

Men.. Når jeg nu endelig havde fået alle delene hjem til min bil, så kunne jeg simpelthen ikke vente med at få fingrene i maskineriet… Så må jeg håbe at der dukker endnu en regnvejrs dag op snart – men mon ikke det ønske nok skal gå i opfyldelse??

regn

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>