Reiser

Vinterdæk og smarte fælge – eller hvad?

Vinteren har ikke været sindsygt hård i år, men vi har stadig haft nogle uger, med virkelig koldt vejr, og med frost, sne og glatte veje. Jeg skifter hvert eneste år dæk på min bil, så de passer efter årstiden. Jeg synes alt andet kan være direkte uansvarligt, med de temperaturer vi her i Danmark kan risikere at vågne op til i især januar og februar måned. Jeg ofre gerne penge på et ekstra sæt dæk, og hvad det nu ellers må koste at få bilen gjort både vinter- og sommerklar. Det jeg aldrig helt har forstået, er hvorfor folk ofrer tusindvis af kroner på bling og dyre fælge. Det jeg mener er – altså hvad får man selv ud af det? Når fælgene kører, sidder man jo selv i bilen, og får dermed ikke æren af at kigge på dem. Dioder osv. er for mig mere forvirrende end praktisk, og store basser i bagagerummet betyder blot at man ikke har plads til noget som helst andet.. Når jeg bruger penge på min bil, er det udelukkende i sikkerhedsmæssige henseender – eller i tilfælde hvor jeg føler at jeg har behov for ændringer(f.eks. en ny radio når den trænger osv.)…

fælge

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>