Reiser

Det der paradise

Først skal det lige siges, at vores dejlige lille missekat STORtrives. Den er en rigtig lille kælepot, og jeg elsker det.

Men, til det jeg gerne vil ud med: Paradise Hotel…… Jeg er blevet fanget i fælden, og sidder nu hver eneste aften (eller i hvert fald fra mandag til torsdag) troligt foran skærmen for at se på unge tossede mennesker te sig åndsvagt. Jeg sidder ofte og krummer mine tæer over de ting de foretager sig, og kan slet ikke sætte mig ind i de “problemer” og dilemmaer de går og tumler med. Eller – det vil sige, jeg kan da godt huske at jeg selv har været håbløst forelsket eller at jeg selv har følt mig bagtalt osv. Men at det ligefrem skal gå dem så meget på at de nærmest tuder om det på landsdækkende tv, det forstår jeg simpelthen ikke… Jeg er glad for at jeg aldrig så meget som overvejede at melde mig som deltager til det, og glæder mig over, at jeg i stedet kan ligge på sofaen og spille hellig… Gad vide hvad deres fremtidige arbejdspladser vil sige til at de har været deltagere i sådan et show????

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>