Reiser

Sommeren er lige om hjørnet

vejret er endelig ved at forberede sig på den kommende sommer. Hold nu op hvor jeg glæder mig. Når sommeren er over os, er der bare så mange ting, der bliver lettere for mit vedkommende. I og med at jeg forsøger at være sådan nogenlunde selvforsynende, så har jeg jo en masse planter, grøntsager og andet til at gro ude i min have, som jeg kan nyde godt af i de forskellige sæsoner. Hver årstid har selvfølgelig sin charme, og jeg har da også masser af lækre varer selvom der står November på kaldenderen, men sommeren er nu bare en gang det bedste. Jeg har jordbær der bare venter på at blive modne, ærter der skal plukkes og en masse gulerødder og kartofler ude på marken, der bare venter på at vokse sig så store at de kan blive gravet op. Det bliver virkelig lækkert. Danske kartofler er der altså ikke noget der slår – og når man så endda kan toppe med en gang danske jordbær med frisk fløde, så ved jeg snart ikke hvad man kan ønske sig mere… MUMS siger jeg bare…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>