Reiser

min yndlingsfilm

Jeg er nok lidt en barnlig nørd når det kommer til film. Jeg elsker simpelthen disney film, og har alle klassikere stående hjemme på hylden. Det er de bedste film i hele verden… De fleste på min alder favoriserer film som Fast and the furious, harry potter, ringenes herre eller lignende, og bevares, jeg synes bestemt også at de er gode, de er bare ikke LIGE så gode som disney tegnefilmene. Min yndlings fra hele samlingen er helt sikkert Pinocchio. Jeg er især helt vild med sangene fra den film – de er virkelig gode.. IDag da jeg var ude og handle, spillede de faktisk “der er ingen bånd der binder mig” i butikken jeg var inde i. Jeg blev i vildt godt humør, og det første jeg gjorde da jeg kom hjem, var at smække filmen på afspilleren og smække benene op. Det var lækkert kan jeg fortælle jer..:) Og så endda med en helt nyindkøbt jordbærtærte – mums! Jeg glæder mig til mine egne jordbær er klar, så jeg selv kan lave så lækker en tærte. Men – når man ikke selv kan skaffe varerne fra haven, så må man jo af og til nøjes med det næstbedste når man er lækkersulten..:)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>