Reiser

For meget chili, av!

chilihili

En godmodig advarsel til alle jer derude, der skal til at prøve at holde varmen med chili: nu ikke overgøre det! Ikke blot gør det rigtig ondt dagen efter, men bare det at forberede dem… AV!

Jeg har selv lige skåret chili til aftensmaden på forhånd, så jeg ville have bedre tid til bare at smide det hele sammen. Vi skal have en kinesisk inspireret ret til aftensmad i dag nemlig, og fordi vi får gæster har vi lavet ekstra stor portion.

Nu er der bare lige den detalje, at jeg så også skulle skære det ekstra mange antal chili, så jeg har skåret 6 stykker op, fjernet kerner og snittet dem. Det kan man virkelig mærke i fingrene bagefter! Det snurrer, sviger og kilder som bare pokker. Bare det at sidde og klapre af sted på tastaturet gør ondt. Så det kan man virkelig få glæeaf…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>