Reiser

Jul på landet

Ah, det er december! Vi har fået pyntet op til jul herude på gården og det er helt perfekt. Selvom jeg ved der juleaften nok ikke kommer til at stå en ny traktor med stor, rød sløjfe ude foran som jeg egentlig behøver, så er jeg stadig glad. For jeg har min familie, og er heldig nok til at leve en tilværelse hvor jeg har et varmt sted at sove, god mad at spise og dejlige mennesker omkring mig, imens jeg laver det jeg elsker. Skål til det! Hvad skal I lave her til jul? Vi skal inden julen ud og, i stedet for at købe en ny traktor, rode lidt ved vores bil med nogle bromseklodser, så vi er klar til al jule-travlheden og så vi kan køre børnene frem og tilbage.

God jul!

god jul på landet

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>