Reiser

Meteor over Danmark!

meteor

Så du også meteoren i går aftes? Det gjorde jeg i hvert fald – jeg sad og slappede af med TV da der pludselig lyste helt op udenfor, fuldt af en svag buldren, ligesom torden. Det varede bare meget længe, den lyd.

Først troede jeg måske det var en eksplosion langt væk, men da jeg tjekkede nyhederne var der ikke noget, så det fik mig til at tænke på hvad det ellers kunne være. Jeg har aldrig før hørt om så højt et brag ved en meteor, så jeg tænkte ikke på det. På BTs side kom der først en artikel klokken 9 om morgenen, så der var de altså lidt for langsomme skal jeg hilse at sige!

Nu er de alle gået på opdagelse efter stenen, og selvom det er fristende at gå ud og finde den, tror jeg at jeg har bedre ting at lave på denne søndag. Men god meteor-jagt!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>