Reiser

Dybt rørt

Jeg er i dag dybt rørt over en artikel jeg læste i BT om Morten Neegaard, som afgik ved døden som 29-årig af et pludseligt hjertestop. Det er tragisk, og han efterlod sin kone og to-årige søn, men historien er ikke helt sort. Han står nemlig til at kunne redde andre med sine organer, hvilket nok er det eneste svagt positive ved sådan en situation.

Så derfor fik det mig også til at tænke på organdonation. Hans kone Nanna opfordrer nemlig til at alle bør tage samtalen med deres kære om, hvad de mener om organ-donation, hvis det en dag kom så langt. Det gik op for mig at jeg ikke vidste hvordan mine nærmeste forholdt sig til det; jeg vidste næsten ikke selv hvad jeg mente. Derfor synes jeg at vi alle burde bruge et par minutter på at læse om organdonationer her, og med den nye viden tage stilling til, hvad vi selv vil have skal ske med os en dag.

sundhed

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>