Reiser

Nu tager vi på ferie!

taget på ferie

Hej alle! Bloggen kommer ikke til at blive opdateret lige foreløbig igen, så ville lige smide en hilsen. Jeg tager nemlig på ferie til Italien med familien i nogle uger, og ved ikke lige om jeg får tid til at se på bloggen.

Alligevel ville jeg skrive et lille indlæg til jer alle, så I har noget at læse imens jeg er væk. Måske er det mere en opfordring, som du kan tænke over? I så fald har jeg lavet min egen top 3 over de vigtigste ting ved en ferie! Her er den:

  1. Solcreme. Uden solcreme ville jeg være rød som en hummer hele sommeren, i smerte og det er generelt bare usundt. Men med solcreme i tasken kan man godt lige holde solen ud. Solens stråler er farligere end du lige går og tror, og derfor er det smart at putte ny solcreme på hver 3-4 time, og bruge en høj solfaktor. Det holder nemlig ikke D-vitaminerne ude.
  2. Lokal mad. En tur i et lokalt supermarked, eller på en lille restaurant er noget af det lækreste ved ferierne. Man kan så nemt opleve ny mad og nye smage, med friske råvarer som aldrig vil smage ligesådan i Danmark.
  3. Familie og venner. Det siger lidt sig selv, ikke? Jeg er nu i en alder hvor solo-rejser stadig er sjove, men slet ikke det samme, som at bruge tid med dem, jeg holder af. Ferie er ikke det samme uden dem jeg elsker, omkring mig!

Hvad er din personlige top 3 over de vigtigste ting til ferien?

Skål, og god sommer indtil vi ses igen :)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>