Reiser

Italien minder

Velkommen tilbage på bloggen, til jer og mig selv fra Italien!

Efter en fantastisk dejlig sommerferie til Italien, og lidt ekstra sommervarme her tidligere i September, er jeg helt frisk og klar til at komme tilbage til livet på gården og med bloggen. Jeg har så mange gode historier fra min tur i Italien. Mange af dem bliver dog nok til en anden god gang.

På vej hjem fra Italien lavede vores bil lidt ulykker. Ikke rigtige ulykker på vejen, gudskelov! Men den var lidt uartig og opførte sig mærkeligt, og vi fandt ud af at det var noget med en fjeder… Skal helt ærligt indrømme, at jeg ikke forstod meget af det. Men vi kunne godt nå hjem, uden at det blev et problem, sagde mekanikeren. Så vi har i stedet investeret i at få det udarbejdet og fixet herhjemme.

Har du prøvet der på bil-ferier? At bilen holder op med at virke? Vi har været heldige alle andre gange, så det her er måske et tegn på at vi skal flyve i fremtiden… Så undgår man bilkøerne!

italien

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>