Reiser

Trump er præsident

Okay, så den overskrift med Trump skal nok få din opmærksomhed. Jeg mener, vi havde nok ikke rigtig set det komme! Men jeg ville gerne skrive det her indlæg for at lufte mine egne tanker lidt.

Her i Europa, matcher den generelle politiske indstilling helt klart mest med Hillary Clinton. Sådan er det, og derfor vil mange europæere slet ikke kunne forstå hvordan NOGEN kunne finde på at stemme på Trump. Ser man bort fra alle de skandaløse ting han har gjort og sagt, så er jeg simpelthen ikke enig med ham rent politisk.

Mange siger, at nu er han valgt som præsident, så vi skal give ham “benefit of the doubt”. Han har jo sagt en masse, siger de. Nu må vi dømme ham på, hvad han gør. Men er det virkelig sådan, præsidenten i en af verdens stormagter bør vælges? Bør jeg lade være med at læse om, hvad hjemmesider skriver om de autoreservedele jeg vil købe, for eksempel? Bare købe en eller anden og se om den virker på mirakuløs vis?

Nu må vi jo se, der er ikke noget vi kan gøre for at ændr det. Og verden går videre.

donald trump

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>