Reiser

Enhjørninge-drink AKA Starbucks Unicorn Frappuchino

Sidste gang jeg skrev var det om Donald Trump, og jeg bliver i den amerikanske afdeling med denne blog-post. Dog meget mere positivt – eller i hvert fald farverigt og sødt! Det kan da også siges at være det stik modsatte af en hvis hovedperson fra tidligere :)

Ser du youtube eller følger forskellige amerikanske berømtheder på twitter og andre sociale medier, har du højst sandsynligt set eller hørt om den hypede Unicorn Frappuchino. Det er en Starbucks drink, der er limited edition i Amerika efter enhjørning-temaet har været helt ekstremt hyped i landet også. Starbucks ridder med på bølgen, og ret godt gjort endda. Med det antal mennesker der prøver drinken, må det da siges at være populært!

Når noget bliver så populært, er det ret trist at man ikke kan få det her i Danmark. Youtuberen Emmy har heldigvis forsøgt sig med en DIY version, og virker ret tilfreds med resultatet. Hvis du selv har lyst til at prøve, men ikke har en blender, eller bare har brug for en ny, kan du altid starte med at lede hos Kitchentime.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>