Reiser

Bagerier på gården

Billedresultat for chokoladekage

Maj måned er lig med bagning ude hos os! Bloggen her ligner jo næsten en mad-blog snart, hvis jeg bliver ved med at skrive indlæg om mad og opskrifter… Men jeg er ret sikker på, de fleste af jer derude ikke har noget imod lidt lækkerier på skærmen.

Lige for tiden er der massere af frisk mælk og æg som vi forsøger at få brugt så vidt som muligt herhjemme. Bagning er en god måde at få det gjort på. Man bliver ekstra populær blandt venner og familie, når man dukker op med sukkersøde, hjemmebagte sager. Min yndlings er en fugtig chokoladekage. Der er rigtig mange forskellige opskrifter derude. Forleden forsøgte jeg mig med denne opskrift, og den var desværre ikke særlig god. Så pas på, når I surfer efter opskrifter! De er ikke lige gode alle sammen.

Har du ikke alt det du behøver til at lave kage (for eksempel en kitchenaid, som gør alting meget nemmere) så kan du prøve at kigge på kitchentime, og se om det du mangler, kan findes der.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>